|
P.Zbyszek
|
 |
« : Luty 01, 2010, 11:45:07 » |
|
Spalem nie raz, odznaki, plakietki, dyplomy, zima, lato, jesien, wiosna-najpiekniejszy okres w zyciu.Glodowka nie raz (bez sokow kalorycznych i kontroli lekarskiej) , nie bylo zdjec, kamer, redaktorow, bylo hartowanie ducha.Dzisiaj nie mam sie za bohatera, mam serce na wlasciwym miejscu, co moglem to zrobilem, pomoglem w miare mozliwosci, ale krew mnie zalewa gdzie ta pomoc poszla.W tv tez bylem, ale mam to gdzies.Zdjecia tez widzialem i tez mam to gdzies.Glosowanie zacznie sie za pare godzin, ten strzep, skaczacy rzekomo przez brame, nie wplynie na moj glos-dam go NASZEMU czlowiekowi- za jego nazwisko-za jego korzenie- za jego szanse.Wy- malusinscy, ktorzy uwazacie, ze to tragedia na miare konca kalendarza Majow, ze elektryk rzekomo popieral kandydata partii republikanskiej na gubernatora i decydujecie sie na niego nie glosowac, swiadczy to tylko o Waszej glupocie i malutkim rozumku.Nie bede wyjasnial, bo i tak nie zrozumiecie z przyczyn podanych wyzej.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2010, 11:48:02 wysłane przez P.Zbyszek »
|
|
|
|
|
|
ojciec geoterm
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 02, 2010, 06:24:13 » |
|
wytrzyj pan nos , cos lekko zbrazowial
ps. moze doczekasz sie jeszcze chwili kiedy elektryk uscisnie twoja spoleczna dlon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amerykan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 02, 2010, 06:44:48 » |
|
Nie ma takiego przymiotnika wyjadle. Twoj ulubiony poeta napisal "przezarte" a Ty tego nawet nie czujesz. Nie znasz jezyka Polskiego to po co sie meczysz i udajesz? A co to znowu do czarta za "spoleczna dlon"? Acha nikt nie ma prawa niczego tlumaczyc. Staremu stetryczalemu ojcu i w ogole. Idz jutro do D&Z i koniecznie kup sobie Elementarz. Od czegos trzeba zaczac.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2010, 07:46:14 wysłane przez amerykan »
|
|
|
|
|
J 24
Full Member

|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 02, 2010, 09:41:34 » |
|
To,ze pani w podstawowce glaskala cie po glowce,nie swiadczy o tym ,ze szkole skonczyles. Byles tylko glaskany,a nie "ucony".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec geoterm
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 02, 2010, 09:44:30 » |
|
nie madrujcie Wojtyrowski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amerykan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 02, 2010, 09:54:42 » |
|
Widze, ze niezmiennie pracujecie w silnych grupach. MO po dwoch, ZOMO - trzech, ORMO - przewaznie duuuza kupa. A jak Wy sie nazywacie. Nazwe Was prywatnie dobrze? Wesole HOMO z Chicago.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
J 24
Full Member

|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 02, 2010, 10:11:58 » |
|
A co tobie,ujscie sie otwarlo? HOMO ,to twoje logo? Jestesmy ludzmi,podejdz,nic ci nie grozi.(myslal by kto)
A co to jest" homo"-twoje nowe logo? hamerycanski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amerykan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 02, 2010, 10:30:05 » |
|
Wole, nie chce. Dziekuje jednak usiade i przeczekam. Za bardzo Wam sie wszystko tylko z jednym.... Wymyslilem to moge zmienic. Mialo byc CHOMO. Lepiej? Taki skrut jest prosciutki do rozszyfrowania. Na wszelki wypadek zeby nie bylo ekscesow podam go jednak. Chicagowska Odnoga- Reszta jak w orginale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ojciec geoterm
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 02, 2010, 11:37:31 » |
|
Widze, ze niezmiennie pracujecie w silnych grupach. MO po dwoch, ZOMO - trzech, ORMO - przewaznie duuuza kupa. A jak Wy sie nazywacie. Nazwe Was prywatnie dobrze? Wesole HOMO z Chicago. Wojtyrowski jak spojrzycie wnukom w oczy ? -Polonijne Pajace Radiowe (R)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amerykan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 03, 2010, 04:21:20 » |
|
Ja popatrze prosto. Ale Ty ociec ze swoimi kaprawymi, zapyzialymi oraz zaropialymi slepkami to w najlepszym wypadku jestes w stanie popatrzec jedynie w telewizor gdzie na poczatku bedzie napisane Polsat, albo inne scierwo. Byliscie glinom, jestescie glinom i w gline sie obrocicie. Czyli w waszej zaadoptowanej niesfornie wersji : Z gliny powstales w gliniance sie utopisz. Moglbym pisac w ten sposob przez trzy tygodnie. Ale nie jestem "komediantem" i nie mam licencji. Bo w tym zorganizowanym swiecie smiac sie mozna tylko z tego na co pozwola. To smiej sie baranie! JEDEN Z DTRUGIM I TRZECIM I.........Z SAMEGO SIEBIE!!! Licencje dosle wam poczta kiedy juz bedzie po wszystkim.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2010, 04:41:39 wysłane przez amerykan »
|
|
|
|
|
J 24
Full Member

|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 03, 2010, 10:35:46 » |
|
Patrzysz tu,a tam widzisz-czy tam patrzysz a tu widzisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amerykan
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 04, 2010, 09:25:17 » |
|
Odpowiem ale tylko na pytanie. I jak sie dowiem czy Ty sypiasz z Ojcem czy Ojciec z Toba? I to bylo pytanie. O swoje rozterki zapytaj na korepetycjach. Tylko nie bierzcie do tego jeszcze jednego pedala. Bo sie pozabijacie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|