radiootwartymikrofon.com
Wrzesień 03, 2010, 10:52:14 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Wiadomosci zamieszczone w poprzednim forum znajduja sie ==> tutaj.  

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Nieuleczalnie chory kraj  (Przeczytany 170 razy)
ojciec geoterm
Gość
« : Luty 08, 2010, 05:03:13 »

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/rzeszow/news/to-absurd-nie-wyjada-bo-woz-jest-zablokowany,1436142
amerykan
Hero Member

« Odpowiedz #1 : Luty 08, 2010, 06:39:24 »

Jedyna chora rzecz jaka widac nawet pod slonce to jestes Ty.
To nie jest choroba o czym  nam podpowiadasz , tylko glupota.
Glupota, ze ktos zatrudnil takiego kontraktora, ktoremu sie tyle podnosi.
Glupota, ze ktos nie wie jak przy pomocy najprostrzych narzedzi wypruc taka kostke.
Glupota, ze ktos opowiada o tym prasie , radiu i telewizji.
Glupota, ze to wszystko - plus internet to powtarza.
Glupota, ze znajduje sie ktos kto z tych wszystkich glupot usiluje zrobic jeszcze wieksza sensacje.
Oraz moja glupota , ze dalem sie nabrac i musze te wszystkie glupoty tlumaczyc jak nie przymierzajac chlop krowom na pastwisku.
Wystarczy Ci biedny, smutny zgredzie?
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 07:50:57 wysłane przez amerykan » Zapisane
ojciec geoterm
Gość
« Odpowiedz #2 : Luty 08, 2010, 10:44:51 »

a kto ci to kaze robic Polonijny Pajacu Radiowy (R) Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?   - no powiedz kto
amerykan
Hero Member

« Odpowiedz #3 : Luty 09, 2010, 06:37:23 »

Odpowiadam!
Ten sam , ktory Tobie kaze robic to
a kto ci to kaze robic Polonijny Pajacu Radiowy (R) Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?   - no powiedz kto
Juz wiesz dzieciolku?
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 07:02:33 wysłane przez amerykan » Zapisane
ojciec geoterm
Gość
« Odpowiedz #4 : Luty 10, 2010, 06:23:00 »

to nie chodzil o turniej na znaki zapytania.
Moje pytanie dotyczylo nieco innej panskiej upierdliwosci.
Ja pytalem kto tobie kaze robic z siebie radiowego pajaca Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?? no kto ??
amerykan
Hero Member

« Odpowiedz #5 : Luty 10, 2010, 08:16:07 »

Nikt mnie osobiscie.
Jest nas po prostu dwoch.
A moze cala zgraja.
Nie dam glowy.
Ja jestem "Amerykan" a on jakis Adas, pisze jakis, bo jak ...--tundurudu - nie znam tego marudy.
No nie znam ,"Kapiszci"? Skundzu Rudu?
Nie znam czlowieka.
Ostatnio profilaktycznie nie slucham polonijnych programow radiowych, wszystkich.
Jesli uwazasz , ze jestes gosciu w miare inteligentny to wymysl jakis test albo , no nie wiem, jakis swoj papierek lakmusowy i mnie przetestuj.
Zgodze sie na wiecej niz myslisz bo mam dobre serce i zal mi Twojej skolatanej jazni. 
Jedno moge Ci obiecac jak przyjdzie mi kiedys zadryndac do OM-u to powiem glosno kim jestem a kim nie.
Uwierzysz wtedy?
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 04:44:07 wysłane przez amerykan » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!